Jump to content
ABOUT US
WE ARE THE DEVILS

HELLZONE Romania community is a gaming community opened in 2020 in order to change the meaning of gaming, at the same time our staff offers support to all members of the community who need it. We are also looking for servers, staff, designers, scripters, etc. We are waiting for you on our voice server to get to know us better.

PROMOTED SERVERS
5 / 5

TS.HELLZONE.RO
WE ARE THE DEVILS

Connect to our voice server and start communicating with other members of the community, at the same time on our voice server there will be contests such as warnight/warday or many others. We are also looking for staff to manage it. Come in now, don't stay!

Recrutam Staff
Fa o cerere pe FORUM daca doresti in staff-ul HeLLZoNe

Daca ai varsta de minim 16 ani si ai experienta in Invision Power , nu ezita sa faci o cerere pentru grad . In functie de ceea ce stii si ce categorie doresti sa o administrezi , vei primii gradul dorit . Fiindca suntem la inceput de drum , dorim sa promovam tinere talente , designeri in photoshop , reporteri ai comunitatii dar si overwatch pentru serverele de MIX si PUBLICE de CS 1.6 sau CS:GO . We are the Devils !

[HZ] Regulament MIX-AREA


Recommended Posts

I. Regulament Alegeri

Primul care alege este castigatorul rundei de lame.

Alegerile la echipe se fac doar pe serverul de Team Speak3 (TS.HELLZONE.RO) prezenta fiind obligatorie.

Jucatorul ales e obligat sa intre la echipa care il alege, daca refuza sa intre unde a fost ales, acesta va primi avertisment urmat de kick de pe server.

Jucatorii care formeaza echipele nu au voie sa aleaga mai mult de un jucator o data, pentru a nu dezechilibra jocul.

Primii 10 intrati pe server,vor fi cei alesi. Pentru a fluidiza mixurile si a evita certurile,chiar daca cel care face alegeri,are prieteni sau grup.

 

II.Regulament jucatori

Folosirea limbajului obscen, a injuriilor aduse altor playeri/admini/comunitate sau nick-urilor indecente este strict interzis. Sanctiuni: kick/ban 180+ (durata poate creste in functie de gravitate)

Este strict interzis folosirea scripturilor, hack, aimbot etc .SANCTIUNI : ban permanent. Jucatorii/Adminii ce sunt descoperiti ca folosesc coduri sau programe ce pot aduce orice fel de avantaj in joc vor fi sanctionati cu ban permanent.(Se joaca cu modele default)

Este interzisa reclama la alte servere/comunitati.

Pentru cereri de admin consultati forumul si se realizeaza conform modelului. Nu se accepta cereri de admin pe server sau TS. Orice insistenta duce la kick/ban incepand cu 60 de minute.

Cererile de unban se fac pe forum conform modelului la sectiunea Cereri Unban. 

Orice jucator este incurajat sa inainteze o reclamatie la adresa unui jucator/admin in cazul in care acesta are un motiv concret. Reclamatiile se fac pe forum respectand modelul, insotite de dovezi ( screenshot/demo ).

Cine deblocheaza chat-ul in timpul meciului primeste remove.

Cine nu blocheaza chat-ul la inceputul unui meci v-a fi avertizat, la urmatoare greseala va primii remove.

Cine foloseste y@ in alte scopuri decat cele de adminare ale unui server primeste remove.

Sunt interzise setarile ce constituie un avantaj in joc , 16 biti, alias-uri. Jucatorii prinsi vor primi Ban Permanen

Daca un jucator considera un altul ca fiind codat, anunta schimbadu-si numele pe server, iar la sfarsitul mixului sa il verificati urmand ca fazele concrete si concludente sa ii le comunicati adminilor prezenti. Daca vi se cere demo aveti obligatia sa il faceti, altfel sunteti sanctionati cu ban permanent pentru neprezentare demo.

Dropul de pe server fara a fi prezenta o rezerva sau fara a aduce un inlocuitor se sactioneaza cu ban 300 minute.

Interzisa cererea verificarii prin WG. Sanctiune pentru insistenta : ban 120 minute.

 
 

III.Regulament Admini Mix

Este strict interzisa utilizarea comenzilor intre admini. Sanctiuni: avertisment urmat de remove!!!

In cazul in care observati ca un alt admin nu respecta regulamentul aveti obligatia sa inaintati o reclamatie pe forum,conform cu modelul,insotita de dovezi.

Daca un jucator abuzeaza de TK (Team Kill),se sanctioneaza cu kick/ban incepand de la 180 minute.

Adminii au obligatia cand baneaza un jucator sa puna reason-ul corect, este interzis sa puna ce ii taie capul, gen : pa, mm, sugi etc. Sanctiune: avertisment/suspend 1 sapt/remove.

La parasirea serverelor,aveti obligatia sa intrati cat mai repede pe forum (termen maxim 2 ore) pentru a solutiona orice problema legata de : acuzatii/reclamatii/banuri. In caz contrar sanctiunile sunt avertisment/remove.

Doar in cazul in care sunt cel putin 11 jucatori pe server, jucatorul AFK poate primi KICK de la adminul prezent pe server.

Adminii NU au voie sa baneze persoane fara dovezi plauzibile.(demo/poze) Sanctiuni: avertisment/suspend/remove.

Prezenta unui admin in momentul inceperii unui meci este obligatorie, iar acesta isi va lua angajamentul de a duce la bun sfarsit meciul, incercand sa gaseasca inlocuitori pentru cei care ies!Adminele sunt personale, deci orice folosire a acestora de "cunostinte", "prieteni" duce la scoaterea accesului pe loc.

Adminului ii este interzis sa foloseasca comenzile de kick/ban pe jucatorul cu demo in desfasurare. Sanctiunea incepand cu avertisment apoi de la 3 zile suspendare.

Folosirea admin chatului in timpul mixului sau cand sunteti spectatori pentru a dezvalui pozitiile jucatorilor este strict interzisa. Sanctiuni: avertisment/suspend/remove.

Nerespectarea regulilor de mai sus poate duce la supend sau pierderea accesului. 

 

@Acest regulament poate suferi mici modificari , se recomanda citirea periodica a acestuia

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...