Jump to content
ABOUT US
WE ARE THE DEVILS

HELLZONE Romania community is a gaming community opened in 2020 in order to change the meaning of gaming, at the same time our staff offers support to all members of the community who need it. We are also looking for servers, staff, designers, scripters, etc. We are waiting for you on our voice server to get to know us better.

PROMOTED SERVERS
5 / 5

TS.HELLZONE.RO
WE ARE THE DEVILS

Connect to our voice server and start communicating with other members of the community, at the same time on our voice server there will be contests such as warnight/warday or many others. We are also looking for staff to manage it. Come in now, don't stay !

Recrutam Staff
Fa o cerere pe FORUM daca doresti in staff-ul HeLLZoNe

Daca ai varsta de minim 16 ani si ai experienta in Invision Power , nu ezita sa faci o cerere pentru grad . In functie de ceea ce stii si ce categorie doresti sa o administrezi , vei primii gradul dorit . Fiindca suntem la inceput de drum , dorim sa promovam tinere talente , designeri in photoshop , reporteri ai comunitatii dar si overwatch pentru serverele de MIX si PUBLICE de CS 1.6 sau CS:GO . We are the Devils !

 1. ADMINISTRATIE SI DEZVOLTARE

  1. Dezvoltare

   Categoria anunțurilor de interes general, în această a categorie va fi prezent regulamentul si tot ce ține de administrarea comunității HELLZONE România.

   17
   posts
  2. Comunitate

   Informaţii, noutăţi şi reclamaţii legate de echipa administrativă a forumului; tot aici puteţi aplica și pentru un loc în echipa HELLZONE România dar şi să vă prezentaţi.

   67
   posts
  3. Server Management

   Doresti sa vii cu un server in comunitatea noastra sau sa faci o schimbare si te-ai saturat de suportul lent de pe alte forumuri? Nimic mai simplu, lasa-ne aici o cerere si-ti vom raspunde in cel mult 12h. Atentie: Primim doar servere de jocuri serioase!

   14
   posts
  4. GAMETRACKER CLAN » CLICK !   (4 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c

 2. SERVERE PUBLICE ONLINE

  1. 20
   posts
  2. Servere Publice CS 1.6 # HELLZONE.RO

   Caracteristici: Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității. De asemenea ele sunt considerate ca fiind oficialele servere ale comunității HELLZONE Romania

   20
   posts
  3. 5
   posts
 3. PROIECTE COMUNITATE

  1. 3
   posts
  2. Interviuri

   O echipa dornica de a cunoaste noi persoane, de a aduce un nou plus si de a face totul cunoscut cititorilor nostri.

   • No posts here yet
 4. NOUTATI & DIVERTISMENT

  1. Design Grafic

   Această categoria este creată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

   29
   posts
  2. Discuții Tematice și Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   67
   posts
  3. Gaming, Multimedia & Tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   59
   posts
  4. Magazin Virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   4
   posts
 • HeLLZoNe România
  Steam group
 • Topics

  • Total Topics
   181
  • Total Posts
   329
  • Total Members
   46
  • Most Online 11/29/2020 03:34 PM
   209
  Newest Member
  Uzumaki
  Joined 12/03/2020 03:59 PM
 • Most Contributions

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   173
  • Total Posts
   325
×
×
 • Create New...